Автор: admin
Публикувано на: 23.11.2010 10:39:46

Рейтинг:

Mini
По случай конференцията Green Innovation Forum, която ще се проведе на 25-ти ноември в хотел Шератон (София), BMW Group ще докара в България един от 600-те електромобила Mini E.

По време на събитието лектор ще е Вернер Ротфус, изпълняващ длъжността ръководител Корпоративни комуникации и политически въпроси в централата на BMW Group. Той ще представи опита на компанията в разработването и успешното прилагане на цялостни стратегии за Устойчиво развитие. Г-н Ротфус ще сподели за трудностите и препятствията, които са срещнали при разработките на екологични и електрически превозни средства.

Припомняме ви, че Mini E се задвижва от електромотор с мощност 204 к.с. и въртящ момент 220Нм. Автомобилът не отделя никакви вредни емисии, като същевременно може да се похвали с ускорение от 0-100км/ч. за 8.5сек., а автономията му е цели 200км., благодарение на специално разработената за него акумулаторна батерия.

BMW Group разчита на този пилотен проект за натрупване на полезен практически опит, който да бъде използван при създаването на първия сериен електрически автомобил с изцяло нова архитектура, отговаряща на изискванията за електрическа мобилност. Компанията предвижда да въведе такъв модел, известен към момента като Megacity Vehicle, през 2013г.

Галерия MINI E
Тагове: Mini, Mini E
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg