Автор: pavel
Публикувано на: 10.06.2011 10:59:38

Рейтинг:

Mini

Почти не остана автомобилна медия в света, включително и в България, която да не отрази новия проект на българското дизайнерско студио Vilner, поради което и ние, макар и с малко закъснение, не можем да го подминем.

Интериорът на доработения Mini Cooper е сравняван от много издания с модели на Bentley, Bugatti, Rolls-Royce и дори Pagani, което е изключително голямо признание за Атанас Вилнер и неговия екип.

Нашите момчета са се справили перфектно със задачата да променят коренно „пластмасовия” интериор на Mini Cooper, като идеята е била да доближат вътрешността на автомобила до тази на моделите на Bentley и определено са успели.

Интериорът е облечен изцяло с кафява напа, като интересното е, че материалът е абсолютно същият, какъвто използват и от Bentley. Тя е комбинирана с кафява и черна алкантара, а по седалките, тавана и корите на вратите има ромбоидни мотиви.

Много важна подробност е, че досадните пластмасови елементи в интериора на оригиналния Mini Cooper са боядисани в сив металик, което коренно променя настроението на водача и пътниците, когато влязат в автомобила.

Екипът на Vilner не е подминал и екстериора на компактното возило, което е облепено с матово сиво фолио с перлен ефект, а покривът, надлъжните линии, номерът „01” и още няколко елемента са с матово черно фолио. Автомобилът е получил също 18-инчови черни джанти и доста хромирани детайли, сред които капачката на резервоара, рамките на светлините и дръжките на вратите.


Галерия Mini Cooper by Vilner
Тагове: Mini, Mini Cooper, Vilner, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg