Автор: admin
Публикувано на: 22.10.2009 00:48:16

Рейтинг:

Mercedes

Mercedes-Benz представи нов спортен пакет за горещия C63 AMG, който е получил наименованието Performance Package Plus и включва както козметични така и механични подобрения.

Инженерите на Mercedes са увеличили мощността на 6.2-литровия V8 двигател с 30к.с. до 487к.с., доближавайки C63 AMG до DTM версията (500к.с.) на модела. Това е постигнато чрез препрограмиране на софтуера, бутала от ковано желязо, заимствани от SLS, нови свързващи щанги и по-леки колянови валове, като теглото на агрегата е намалено с 3кг.

C63 AMG с Performance Package Plus е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 4.4сек. и от 0-200км/ч. за 13.9сек., което е съответно с 0.1 и 1.2сек. по-бързо от стандартния автомобил. Ограничителят на максималната скорост на 250км/ч. обаче не е премахнат.

Освен увеличена мощност на двигателя, спортният пакет включва  още високопроизводителна спирачна система, за по-надеждно спиране, карбонови предна устна и заден спойлер, подобряващи стабилността на автомобила, и облечен в напа и Alcantara волан.

Performance Package Plus вече се предлага при дилърите на Mercedes-Benz, като е наличен за версиите седан и комби. При първата цената му е 7 080.50 евро, а при втората – 6 426 евро. 


Mercedes пуска специален спортен пакет за C63 AMG
Mercedes пуска специален спортен пакет за C63 AMG
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg