Автор: admin
Публикувано на: 25.04.2010 23:01:14

Рейтинг:

Mercedes
Когато един пазар е толкова голям колкото китайския, то автопроизводителите могат да си позволят да разработват модели специално за него и нуждите на местните клиенти.

Един от сегментите в Китай, чиято популярност постоянно нараства е този на удължените средноразмерни седани от висок клас. Именно поради тази причина повечето европейски автопроизводители разработват такива модели.

Наскоро от BMW показаха удължена версия на новата 5-Series и ето, че отговорът на Mercedes дойде само няколко седмици по-късно. Моделът E 300 L беше представен пред журналисти в Пекин, където се провежда международно автоизложение.

Удълженият E-Class е нараснал с 140мм. на дължина до 5 012мм., като е увеличено и междуосието му до 3 014мм. Разбира се, цялото допълнително пространство е използвано за комфорта на задните пътници, които се предполага, че ще са заможни бизнесмени и политици.

Интересно е също, че автомобилът е получил и по-голям пътен просвет, вероятно продиктуван от възможността за закачване на пода при преминаване през неравности, в следствие на по-дългото междуосие.

Освен в модификацията E 300 L, дългата версия на E-Class ще се предлага и в E 260 CGI L, като и двате разчитат да бензинови двигатели, съответно с мощности 245 и 204к.с.


Галерия Mercedes E 300 L
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg