Автор: pavel
Публикувано на: 02.01.2012 15:46:48

Рейтинг:

Mercedes

Българското къстъм студио Vilner трансформира стандартния Mercedes Vito 120 CDI в луксозен бус от бизнес клас, подходящ както за дълги пътувания, така и за посрещане на официални гости. Комфортът при пътуването е осигурен от изцяло шумоизолираното купе и използваните висококачествени материали Амарета, Алкантара и Напа.

Вградени са седалки от Mercedes CL с електронно управление, съчетани с махагонови подлакътници и луксозни масички. Специално внимание е обърнато на детайли като огледалото за обратно виждане, което е облечено в Амарета, изработения ергономичен волан, поставените зарядни устройства за мобилни телефони и вградените уреди, отчитащи време, температура и атмосферно налягане.

Първокласното изживяване при пътуването се допълва от Vilner Sound System – Hi-Fi мултимедийнa система, вграден 19'' LCD дисплей и амбиентно осветление, светещо в типичния за Mercedes оранжев цвят. Пълният комфорт е осигурен и от хладилник, поддържащ температура до - 40°, минибар и вградени алуминиеви поставки за чаши. Впечатляващият външен вид на автомобила е постигнат чрез Би-ксенонови фарове, LED светлини, вежди и ефектни алуминиеви джанти.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg