Автор: admin
Публикувано на: 30.03.2010 12:11:33

Рейтинг:

Mercedes
Дни преди официалната премиера на обновения Mercedes R-Class, която ще се състои на изложението в Ню Йорк, немската компания разпространи официални снимки и информация за модела.

Припомняме ви, че R-Class беше въведен на пазара през 2005-та и само две години по-късно получи лек фейслифт, тъй като продажбите му не вървяха добре. Тази стъпка обаче не оказа голям ефект, поради което сега ставаме свидетели на доста по-сериозно освежаване.

Най-забележимите различия определено са в предната част на автомобила, където почти всичко е изцяло ново, като муцуната е заприличала на тази на B-Class. Решетката има по-изправена позиция, а формите на бронята и фаровете са с типичната за новите модели на Mercedes ръбата форма.

Промени са претърпели също предният капак, страничните огледала, задната броня, стоповете и накрайниците на изпускателната система. Интериорът не е получил подобрения, но за него са предвидени няколко нови цвята и специален AMG пакет. От Mercedes все още не разкриват информация за двигателите на обновения R-Class, като се очаква това да стане съвсем скоро.

Галерия Mercedes R-Class 2011
Тагове: Mercedes, Mercedes R-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg