Автор: admin
Публикувано на: 07.11.2008 13:21:24

Рейтинг:

Mercedes

В началото на 1999г. се появи първият представител на Mercedes-Benz ML с обозначение AMG в наименованието си. Този модел беше задвижван от 5.5-литров двигател, с мощност 347к.с.

Днес от немската компания представиха специална версия на настоящия ML 63 AMG, която е разработена в чест на 10-годишнината от появата на първата AMG модификация на модела и е наречена „10th Anniversary”.

Двигателят на юбилейното возило е без технически изменения, като мощността му си е останала 510к.с., но за сметка на това от AMG са направили редица стайлиг промени, придаващи уникална визия на автомобила.

Предницата на ML 63 AMG 10th Anniversary е получила съвсем различен облик с новите капак, радиаторна решетка, броня и фарове. Променен е и дизайнът на задната броня, в която са интегрирани допълнителни стоп светлини. Външният вид на автомобила се допълва от масивни 21-цолови джанти AMG.

В интериора на специалната версия правят впечатление спортните седалки AMG, които заедно с волана са облечени с висококачествена напа Designo, а декоративните елементи по таблото и вратите са от дърво върба.

Желаещите да притежават екземпляр от Mercedes ML 63 AMG 10th Anniversary ще могат да го поръчат през пролетта на 2009г., а първите направили заявката ще получат автомобилите си само няколко месеца по-късно. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg