Автор: pavel
Публикувано на: 20.03.2011 23:21:27

Рейтинг:

Mercedes

Със своя 4.2-литров, дизелов двигател, доставящ 306к.с. мощ и 700Нм. въртящ момент, Mercedes GL 420 CDI предлага доста добри динамика и горивна ефективност, но има хора, които неговите характеристики не ги задоволяват.

За клиентите, който желаят да карат GL-Class, държат на дизеловия двигател, но същевременно динамика на автомобила не ги устройва, има тунинг компании, готови да разрешат техните проблеми.

Немската Kicherer например, е разработила така наречения GL 42 Sport Black, който освен двигателен тунинг, е получил и редица други подобрения по механиката и външния си вид.

Агрегатът на автомобила е оборудван с перформанс пакета PowerConverter, благодарение на който неговата мощност нараства на 380к.с., а максималният му въртящ момент достига 900Нм. Освен това, инженерите на Kicherer са оптимизирали реакцията на педала за подаване на газ, което е довело до по-бързо ускоряване.

Kicherer GL 42 Sport Black е получил също изцяло нова изпускателна система, електронен модул на окачването и 22-инчови джанти. Немските тунери са боядисали автомобила в матово черно и са сменили стандартния волан с нов.


Галерия Kicherer GL 42
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg