Автор: vladi
Публикувано на: 05.05.2011 13:09:17

Рейтинг:

Mercedes

За верните фенове на G-Class, немската компания Mercedes въведе две нови специални версии на модела, като така наречената BA3 Final Edition е на късата база, а Edition Select - на дългата.

Първата е налична за модификациите G 350 BlueTEC и G 500, чиито двигатели са съответно шестцилиндров дизелов с мощност 211к.с. и 5.5-литров V8 бензинов, генериращ 388к.с., като и при двете скоростната кутия е 7G-TRONIC.

В стандартното оборудване на G-Class BA3 Final Edition са включени система за тракшън контрол 4ETS, електронна стабилизираща програма ESP и диференциал със 100% ефект на блокировка при натискане на бутон.

Цената на тази версия започва от 90 511 евро при G 350 BlueTEC и от 100 685 евро при G 500. В нея са включени редица екстри, като 18-инчови джанти, AMG елементи по екстериора, панорамен покрив, мултиконтурни седалки с вентилация и омекотено осветление в интериора.

Edition Select пък се предлага като пакет за G 500, чиято стойност е 6 735 евро, а в нея са включени козметични промени и цвят на каросерията Designo, като изборът е между Designo Mystic White, Palladium Silver Metallic, Thulite Red Metallic и Obsidian Black Metallic.

В оборудването на тази версия влизат също AMG елементи по екстериора, 18-инчови джанти, изпускателна система AMG, степенки от неръждаема стомана, двуцветна кожена тапицерия Porcelain/Black Designo, адаптивни подглавници NECK-PRO, аудио система Harman Kardon Logic7 и други екстри.


Mercedes G-Class получи нови специални версии
Mercedes G-Class получи нови специални версии
Mercedes G-Class получи нови специални версии
Mercedes G-Class получи нови специални версии
Тагове: Mercedes, Mercedes G-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg