Автор: admin
Публикувано на: 02.04.2009 03:28:38

Рейтинг:

Mercedes

Mercedes-Benz показа AMG версията на новия E-Class седан, чийто световен дебют ще се състои на изложението в Ню Йорк, което ще е отворено за посетители от 10-ти до 19-ти април.

Автомобилът е с актуализиран 6.2-литров двигател, чиято мощност вече е 525к.с., вместо 514к.с. (при предшественика му), докато максималният въртящ  момент е останал непроменен - 630Нм. E 63 AMG е в състояние да ускори от 0-100км/ч. за 4.5сек. Максималната скорост е с ограничение на 250км/ч., а разходът на гориво е намален с 12% до 12.6л. на 100км. пробег.

Моделът е получил и други механични подобрения, като новото електронно контролирано окачване AMG RIDE CONTROL и седемстепенната роботизирана трансмисия AMG SPEEDSHIFT MCT, която работи в четири режима - Controlled Efficiency, Sport, Sport plus и Manual.

Разбира се, Mercedes E 63 AMG има също цялостен външен аеродинамичен пакет и 19-инчови джанти, а що се отнася до интериора, той е с характерното за AMG моделите спортно оформление. Клиентите имат възможност да избират между няколко цвята фина кожа, а декоративните елементи могат да бъдат алуминиеви или карбонови.

Продажбите на горещия седан ще стартират през септември, като до края на годината се очаква да се появи и комби версията на E 63 AMG. Все още не се съобщава какви ще са цените на двата спортни автомобила. 


Галерия Mercedes E63 AMG 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg