Автор: admin
Публикувано на: 01.09.2010 23:12:43

Рейтинг:

Mercedes
Тунинг компанията Anderson Germany определено възнамерява да навлезе сериозно в доработката на скъпи автомобил. След отличните си проекти върху Lamborghini Gallardo Valentino Balboni и Ferrari California, сега немците са решили да покажат на какво са способни и върху родната си машина Mercedes CL 65 AMG.

На първо време специалистите от Anderson са увеличили мощността на двигателя от стандартните 616 на 680к.с., като за целта са препрограмирали софтуера за управление, заменили са въздушните филтри и са изработили нова изпускателна система със спортни катализатори и муфи.

Каросерията на автомобила е облечена с матово черен винил, като се предлагат също карбонови капаци за огледала, дръжки на врати, рамки на прозорци, радиаторна решетка и капаци на въздушни отвори. Освен това, са налице нов заден спойлер и впечатляващи 22-инчови черни джанти с карбонов кант.

Интериорът на Mercedes CL 65 AMG също е получил полагащото му се внимание. Той е оформен с изключително атрактивна комбинация от черна и оранжева кожа, кафява алкантара и множество карбонови детайли. 

Читателски коментари

Анонимен 2010-09-02 10:30:26 0 отговори

Анонимен

Това да му е кусура!

Георги 2010-09-02 09:33:34 0 отговори

Георги

А къде ще му сложат предния номер?

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg