Автор: admin
Публикувано на: 14.09.2010 10:35:05

Рейтинг:

Mercedes
Със своите 487к.с. и 600Нм., Mercedes C 63 AMG с Performance Package Plus е мечта за много хора по света, въпреки че има и такива, които биха му се намръщили, но не и след като мине през ръцете на тунинг специалистите от MEC Design.

Базираната в Берлин компания е разработила стайлинг и перформанс програма за модела, чрез която мощността на неговия двигател нараства до 600к.с., а максималният му въртящ момент се увеличава на 700Нм.

MEC Design са оборудвали автомобила с нова изпускателна система със спортни катализатори, заменили са филтрите също със спортни и са препрограмирали ECU-то. Освен това, те са премахнали електронния ограничител за максимална скорост от 250км/ч., но не се споменава какви са възможностите му след извършените подобрения.

Външността на Mercedes C 63 AMG е с минимални промени, състоящи се в уголемена предна устна и замяна на страничните въздушни отвори в предната броня, задния дифузер и спойлера на капака на багажника с карбонови. Автомобилът е оборудван и с нови 20-инчови джанти, а в интериора му отново преобладават елементите от карбон.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg