Автор: pavel
Публикувано на: 25.10.2011 13:05:50

Рейтинг:

Mercedes

Горещият C 63 AMG Coupe на немската компания Mercedes получи доста атрактивна тунинг програма от специалистите в областта VATH, с която автомобилът достига нови висини.

Тунинг спецовете са успели да увеличат мощността на познатия ни 6.3-литров V8 двигател с повече от 100к.с. Вместо стандартните 457к.с., агрегатът вече доставя 565к.с., които са достатъчни, за да гарантират развиване на максимална скорост от 313км/ч.

От VATH са предвидили да има и олекотена версия на перформанс пакета, при която мощността нараства до 525к.с. и с нея автомобилът може да развива максимална скорост от „само” 300км/ч.

Mercedes C 63 AMG Coupe е получил също стайлинг промени от VATH, състоящи се в наличието на нови предна устна, радиаторна решетка и заден спойлер, изработени от карбон, 20-инчови алуминиеви джанти, алуминиеви педали и карбонови декорации в интериора.

Освен това, горещото купе на немската компания е оборудвано с регулируемо спортно окачване, намалило клиренса му с 30мм. По този начин от VATH гарантират запазване на стабилността при шофиране, въпреки по-високата производителност на автомобила.


Mercedes C 63 AMG Coupe доработен от VATH
Mercedes C 63 AMG Coupe доработен от VATH
Mercedes C 63 AMG Coupe доработен от VATH
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg