Автор: admin
Публикувано на: 16.11.2010 21:05:18

Рейтинг:

Mercedes
Mercedes-Benz ще използва предстоящото изложение в Лос Анджелис, за да представи една грандиозна концепция на суперавтомобил, която е наречена Biome и е дело на дизайнерския екип на компанията в Карлсбад (Калифорния).

Проектът е ръководен от шефа на дизайнерското студио, Хюбърт Лии, нашумял с концепцията F800 Style, дебютирала на тазгодишния автосалон в Женева. Biome Concept ще вземе участие в ежегодния конкурс Los Angeles Design Challenge, провеждащ се по време на изложението.

Габаритите на Mercedes Biome Concept са 4 020мм. дължина и 2 500мм. широчина, а теглото му е едва 454кг. Каросерията на автомобила е напълно органична, като е направена от извлечени от зеленчуци биофибри.

В интериора на футуристичната концепция има място за четирима души, но тяхното местоположение е доста интересно. Водачът е позициониран в средата отпред, зад него има две кресла, а зад тях още едно, отново намиращо се в средата.

Въпреки че вероятно и сами сте се досетили, Mercedes не планира серийно производство на Biome Concept, като прототипът е създаден единствено за да участва в Los Angeles Design Challenge.

Галерия Mercedes Biome Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg