Автор: admin
Публикувано на: 16.01.2009 00:28:21

Рейтинг:

Mazda6

Британското подразделение на Mazda въвежда три нови специални версии, наречени Tamura. Те са на моделите Mazda2 с три и пет врати, и Mazda6, като включват спортни пакети за екстериора и интериора, допълнително оборудване и уникални цветове.

Mazda6 Tamura ще се предлага само с 2.0-литровия бензинов двигател, с мощност 147к.с., а цветовете, в които ще е налична са Sparkling Black, Velocity Red, Galaxy Grey и Sunlight Silver. Автомобилът е с пакет Sports Styling, включващ нови брони, странични престилки, заден спойлер, 18-инчови джанти, алуминиеви педали и подови изтривалки с надпис Tamura.

В серийното оборудване на Mazda6 Tamura влизат Dynamic Stability Control (DSC), Traction Control System (TCS), CD/аудио система с шест тонколони и изход за MP3, електрически огледала, круиз контрол, двузонен климатик, кожен волан и скоростен лост, както и още много други екстри. Цената на автомобила ще започва от 16 695 лири.

Триваратата и петвратата Mazda2 Tamura ще се предлагат само с 1.3-литровия бензинов двигател, чиято мощност е 86к.с. Също като при Mazda6 Tamura и тук присъства Sports Styling, включващ нови брони, радиаторна решетка, странични престилки, заден спойлер и 16-инчови джанти. Цветове са Aluminium Metallic, Radiant Ebony Mica, Aurora Blue Mica (само за модела с 5 врати) и Crystal White Pearlescent.

В стандартното оборудване на двата автомобила влизат капаци на страничните огледала в цвета на купето, механичен климатик, CD/аудио система с четири тонколони и мултифункционален волан, който заедно със скоростния лост са кожени. Цената на тривратата Mazda2 Tamura ще започва от 10 275 лири, а тази на петвратата - от 10 775 лири. 


Галерия Mazda6 и Mazda2 Tamura
Mazda6 и Mazda2 Tamura само за Великобритания
Mazda6 и Mazda2 Tamura само за Великобритания
Mazda6 и Mazda2 Tamura само за Великобритания
Mazda6 и Mazda2 Tamura само за Великобритания
Тагове: Mazda, Mazda6, Mazda2, Tamura
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg