Автор: admin
Публикувано на: 21.09.2010 09:27:11

Рейтинг:

Maserati
Италианската компания Maserati е готова с разработката на най-мощния автомобил в историята на марката, който е наречен GranTurismo MC Stradale и ще бъде представен пред широка публика от изложението в Париж.

Автомобилът е базиран на стандартното Maserati GranTurismo S, но 4.7-литровият двигател е поучил допълнителни 10к.с. към своята мощ и тя вече достига 450к.с. Агрегатът е комбиниран с шестстепенна роботизирана трансмисия.

Освен най-мощното, GranTurismo MC Stradale е и най-лекото Maserati, произвеждано някога. Благодарение на това то притежава завидна динамика, като ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек. и развива максимална скорост от 300км/ч. Тези показатели при GranTurismo S са съответно 4.9сек. и 295км/ч.

Автомобилът се отличава и на външен вид от стандартния модел, като са налице нови брони, странични прагове и заден дифузер, в който са вградени накрайниците на изпускателната система. Освен с естетическа цел, всички тези елементи са използвани и за подобряване на аеродинамиката.

Продажбите на Maserati GranTurismo MC Stradale ще стартират през първото тримесечие на 2011-та година, като цената на модела ще започва от 115 000 евро.

Maserati GranTurismo MC Stradale – върхът на сладоледа
Maserati GranTurismo MC Stradale – върхът на сладоледа
Maserati GranTurismo MC Stradale – върхът на сладоледа
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg