Автор: admin
Публикувано на: 25.08.2009 14:07:47

Рейтинг:

Maserati

Много автомобили ще привличат погледите на посетителите по време на изложението във Франкфурт идния месец, но има един, по който захласът е гарантиран.

Откритата версия на Maserati GranTurismo, която е наречена GranCabrio, ще дебютира на предстоящия автосалон, а продажбите и в Европа ще стартират през пролетта на 2010-та година. Желаещите да се сдобият с това бижу ще трябва да заплатят минимум 121 300 евро.

Maserati GranCabrio е оборудвано с 4.7-литровия V8 двигател на GranTurismo S, чиято мощност е 440к.с., като той е комбиниран с шестстепенна роботизирана трансмисия MC-Shift. От компанията твъдят, че автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 5.4сек. и развива скорост от 290км/ч. (при купето тези показатели са съответно 4.9сек. и 295км/ч.).

Откритата версия на Maserati GranTurismo е с около 100кг. по-високо тегло, което е основната причина кабриолетът да е доста по-тромав от купето. Разбира се, това е неизбежно при тези автомобили, тъй като те трябва да имат подсилена каросерия и механизъм за прибиране на покрива.


Галерия Maserati GranCabrio
Maserati GranCabrio ще блести във Франкфурт
Maserati GranCabrio ще блести във Франкфурт
Maserati GranCabrio ще блести във Франкфурт
Maserati GranCabrio ще блести във Франкфурт
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg