Автор: vladi
Публикувано на: 12.04.2011 13:05:39

Рейтинг:

Maserati

Немската тунинг компания Novitec представи поредния си проект върху италиански суперавтомобил, като този път нейните специалисти са решили да ни покажат какво могат да направят с Maserati GranCabrio.

Външно кабриолетът е получил много стилен бодикит, състоящ се от предна устна, странични прагове, добавка на задната броня и дискретен спойлер на задния капак, като всички компоненти са изработени от карбон.

Освен това, Maserati GranCabrio е оборудвано с нов комплект джанти от Novitec, чиито размери са 20 инча отпред и 21 инча отзад, спортно окачване на KW и изпускателна система от неръждаема стомана.

Основната работа обаче е извършена по 4.7-литровия, V8 двигател на автомобила, който е получил модифицирана компресорна система и препрограмирано ECU. Това е довело до нарастване на мощността от 440 на 590к.с. и до повишаване на максималния въртящ момент от 490 на 672Нм.

В резултат на извършените подобрения по агрегата, тунингованото Maserati GranCabrio ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек. и е в състояние да развива скорост от 300км/ч. Припомняме ви, че при серийния модел тези показатели са 5.4сек. и 290км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg