Автор: admin
Публикувано на: 21.10.2010 11:10:31

Рейтинг:

Mansory
Любителите на кичозните автомобили могат да се възползват от последното предложение на добре познатата ни швейцарска тунинг компания Mansory и нейния основател Курош Мансори, който е от ирански произход.

Този път под нейния нож е попаднал Range Rover Sport, като британският SUV е получил цялостен бодикит, включващ карбонови капак над двигателя, устна на предната броня, странични прагове, заден спойлер, дифузер и някои други елементи.

Арките на калниците пък са разширени с 60мм. отпред и с 80мм. отзад., за да могат под тях безпроблемно да се поберат огромните джанти с размер 23 инча. Освен това, тунингованият Range Rover Sport е оборудван с регулируемо окачване и високоскоростни гуми, а интериорът му е оформен в типичния за компанията атрактивен стил.

Двигателят на автомобилът също е получил полагащото му се, като инженерите на Mansory са препрограмирали блока за управление и са монтирали нова изпускателна система. Резултатът от тези действия е нараснала мощност с 30к.с. и увеличен максимален въртящ момент с 40Нм.

Читателски коментари

Анонимен 2010-10-25 22:01:45 0 отговори

Анонимен

mnogo mi haresva ta

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg