Автор: admin
Публикувано на: 20.10.2009 15:43:05

Рейтинг:

Mansory

Въвеждането на нов модел от Porsche или обновяването на стар, веднага подтиква множество тунинг компании да започнат разработки на спортни програми за него, които да го превърнат в още по-динамичен и впечатляващ.

Съвсем в реда на нещата това се случи и с Porsche Panamera. След Gemballa, 9ff, Techart и Lumma Design дойде време и на швейцарците от Mansory да покажат своето виждане за четиривратото купе.

Както обикновено, инженерите на Mansory са действали доста агресивно. Автомобилът е получил цялостен аеродинамичен пакет, състоящ се от предна броня, капак на двигателя с въздушни отвори, разширени арки на калниците, странични прагове и задна броня с интегриран масивен дифузер, в който са вградени огромните накрайници на новата изпускателна система.

Porsche Panamera е оборудвано също с ново спортно окачване, свалило го към пътя с 35мм., и 21-инчови джанти. Интериорът на четиривратото купе може да се похвали с нов волан и алуминиеви педали, а клиентите имат възможност да избират между множество цветове естествена кожа, които да комбинират с карбонови или дървени декорации. 


Галерия Mansory Porsche Panamera
Mansory посегна на Porsche Panamera
Mansory посегна на Porsche Panamera
Mansory посегна на Porsche Panamera
Mansory посегна на Porsche Panamera
Mansory посегна на Porsche Panamera
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg