Автор: admin
Публикувано на: 27.09.2010 11:44:23

Рейтинг:

Mansory
Швейцарските тунинг специалисти Mansory, от които сме свикнали да виждаме доработки на суперавтомобили, са решили да разширят марките, върху които работят, с немската BMW.

Първият баварски автомобил, който мина през ръцете на Mansory е X5 M, а собственикът Курош Мансори уверява феновете на BMW, че ще продължи да работи по автомобили с тази марка.

Вероятно не е изненада за никой, че автомобилът е получил доста агресивен бодикит, включващ предна броня с огромни въздушни отвори и карбонова устна, силно разширени арки на калниците, преден капак с вентилационни отвори, странични прагове, спойлер на покрива, задна броня и вграден в нея дифузер.

Инженерите на Mansory също така за заменили изпускателната система на автомобила, чиито четири ромбоидни накрайника са вградени в задната броня. Окачването пък е станало още по-спортно, като клиренсът е намален с 40мм., а под големите калници са монтирани 23-инчови джанти.

4.4-литровият двигател на BMW X5 M също е претърпял подобрения, довели до увеличение на мощността му от 555 на 670к.с. и на максималния въртящ момент от 680 на 900Нм. От Mansory твърдят, че тунингованият от тях SUV е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 4.2сек. и да развива скорост от 300км/ч.

Галерия Mansory BMW X5
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg