Автор: pavel
Публикувано на: 31.01.2011 10:21:47

Рейтинг:

Mach7

Един суперавтомобил, който беше представен на изложението в Детройт по-рано този месец, остана извън нашето полезрение, но той определено заслужава внимание, тъй като има планове за серийно производство.

Става въпрос за така наречения Falcon на американската компания Mach7 Motorsports, който за момента е само прототип, но е предвидено от неговата серийна версия да се сглобяват по 15 екземпляра годишно.

Mach7 Falcon разполага с напълно карбонова рама и тегло от едва 1 290кг., което със сигурност гарантира доста добра динамика, като се има предвид, че мощността на двигателя е цели 640к.с., въпреки че не се разкриват други подробности за него.

Интериорът на автомобила изглежда доста опростен и изчистен, но в оборудването му са включени кожен салон, аудио система Bose, сателитна навигация, Bluetooth свързаност и букса за връзка с iPod. Освен това, автомобилът разполага с премахващ се покрив, тип тарга.

За момента обаче от Mach7 Motorsports не се ангажират с конкретни срокове за появата на серийния модел, както и не разкриват каква ще е неговата цена.


Галерия Mach7 Falcon
Тагове: Mach7, Mach7 Falcon, Други
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg