Автор: admin
Публикувано на: 04.05.2010 10:13:42

Рейтинг:

MTM
Първото нещо, с което асоциирам немската тунинг компания MTM е нейният легендарен автомобил BIMOTO, базиран на старото поколение на Audi TT и разполагащ с два 1.8-литрови двигателя, с обща мощност 1 020к.с.

Тайно се надявам, че немците и в момента разработват подобна машина, която да надмине своя предшественик, но засега те не дават признаци за такова нещо. Междувременно обаче, от MTM пускат някой и друг екстремен пакет, превръщащ модел на Audi в истински звяр.

Последното предложение на немските тунери е за Audi RS6, като пакетът включва леки козметични промени, състоящи се в нови предна устна, заден дифузер, джанти и цветова окраска в състезателен стил.

Освен това, специалистите са оборудвали автомобила с регулируемо окачване, а в интериора е интегрирана обезопасителна клетка и са монтирани шестточкови колани и седалки Recaro, изработени от карбон.

Най-вълнуващото в така нареченото Audi RS6 Clubsport обаче е неговият 5.0-литров двигател, чиято мощност е увеличена до 720к.с., чрез оптимизирано ECU, нова изпускателна система и спортен въздушен филтър. Тези подобрения позволяват на автомобила да развива скорост от 340км/ч, но все още не е обявено за колко секунди ускорява от 0-100км/ч.

Галерия MTM Audi RS6 Clubsport
MTM вкара 730 коня в Audi RS6 Clubsport
MTM вкара 730 коня в Audi RS6 Clubsport
MTM вкара 730 коня в Audi RS6 Clubsport
MTM вкара 730 коня в Audi RS6 Clubsport
Тагове: Audi, Audi A6, Audi RS6, MTM, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg