Автор: admin
Публикувано на: 18.02.2010 21:17:27

Рейтинг:

MINI
Камор Ауто, официален MINI дилър в България, предоставя на Влади Ампов - Графа автомобил MINI Cooper D, с който поп изпълнителят ще осъществи националното си клубно турне „Love Concert”. Проектът на певеца включва концерти в 5 български града в рамките на този месец. „Аз съм голям фен на MINI и винаги съм мечтал за такъв автомобил. МINI подхожда на начина ми на живот и на музиката, която правя”, обясни Графа.

„MINI има артистично присъствие, стил и харизма. Затова не е случайно, че дуетът Влади Ампов и MINI се случва толкова естествено. Освен това, Графа е сред първите собственици на MINI и не веднъж е засвидетелствал своето отношение към уникалния автомобил”, допълни Шай Рацаби, генерален директор на Камор Ауто.

Клубното турне на Графа вече успешно премина през Пловдив и София, а следващите концерти са на 18 февруари във Варна (Cargo), 19 февруари – Плевен (Модерно) и 20 февруари – Троян (НЧ „Наука”). Песните, които изпълнява Графа по време на турнето „Love concert”, са направени с нови аранжименти. Част от тях са ремиксирани и обновени в духа на 2010г., а други звучат по-интимно, в синхрон с месеца на влюбените. Концертите са комбинация от електронен и акустичен звук. Графа споделя, че е замислял този проект от много време и се радва, че е дошъл моментът „Love Concert” да бъде представен на феновете му. 

Предпочетеният от Графа MINI Cooper D поставя нови стандарти в своя сегмент по отношение на спортно поведение, силови характеристики и цялостна ефективност. MINI Cooper D ускорява от 0-100км/час точно за 9,9 секунди и достига максимална скорост от 195км/час. Същевременно автомобилът съчетава този динамичен характер с наистина изключителна икономичност, като подобрява с около 10% постижението на предишното поколение на модела. В абсолютни стойности това означава, че средният разход на гориво е 3,9 литра на 100 километра, което го превръща в най-пестеливото MINI, създавано някога. Снабден e с 1.6-литров турбодизелов двигател, който достига максимална мощност от 110к.с., с впечатляващ максимален въртящ момент от 260Нм. в диапазон 1750 - 2000 оборота в минута.

Най-успешният малък луксозен автомобил в светал, с над 50 годишна история, се е развивал и променял в много отношения, но дизайнът на екстериора му никога не може да бъде сбъркан с друг. От пръв поглед MINI Cooper D гордо изтъква, че разполага със сила и умения в излишък. Този модел оправдава принципа, че съдържанието определя формата: сводът на моторното отделение, издигнат по-високо отколкото при всички предишни версии, показва особената извивка при MINI Cooper D. Въздухоуловителят е по-широк отколкото при другите модели, за да подчертае мощния и динамичен характер на дизеловия двигател. Като самостоятелен дизайнерски елемент въздухоуловителят подсилва заоблените контури и особено фината структура на радиаторната решетка. Този акцент е допълнен с характерната напречна греда, боядисана в основния цвят на купето, която пресича долното гърло на въздухозаборника.

Галерия MINI и Графа
MINI и Графа заедно на турне
MINI и Графа заедно на турне
Тагове: Mini, Mini Cooper, Mini Cooper D
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg