Автор: admin
Публикувано на: 30.09.2009 10:29:17

Рейтинг:

MINI

Юбилейните MINI 50 Mayfair и MINI 50 Camden красят щанда на BMW Group, по време на Автомобилен салон Пловдив 2009. Модификациите се отличават от останалите представители на марката по външен вид, специални характеристики и още по-големи възможности за индивидуализация.

MINI 50 Mayfair и MINI 50 Camden са двата модела разработени по повод 50-тата годишнина на легендарната марка, които се предлагат от началото на септември и ще се произвеждат в рамките само на 12 месеца. Имената им, взаимствани от лондонските квартали Mayfair, известен с ексклузивността и традициите си и Camden – с културното си многообразие и отворен поглед към света, отразяват ценностите на марката и виждането, че нейният успех се дължи, както на славното й минало, така и на способността й постоянно да се развива и да е в крак с времето.

За първи път MINI 50 Mayfair (класически hatch вариант) се предлага в цвят Hot Chocolate, досега запазен за MINI Clubman и MINI Cabrio. То е оборудвано със 17-инчови, бели, алуминиеви джанти с дизайн Stream Spoke, които могат да бъдат поръчани само за юбилейната модификация и придават агресивен и спортен вид на автомобила. Ексклузивни са и двете декоративни ленти цвят Toffi карамел (с почти триизмерна визия) на предния капак, капаците на огледалата с декоративни елементи и дискретното обозначение MINI 50 Mayfair до страничните мигачи. На радиаторната решетка са добавени допълнителни светлини.

MINI 50 Mayfair и MINI 50 Camden се предлагат с два бензинови и един дизелов двигател. Те се отличават с типичното за марката go-cart усещане, съчетано с модерна технология и нисък разход на гориво. MINI Cooper S 50 Mayfair и MINI Cooper S 50 Camden са оборудвани с четирицилиндров агрегат с турбокомпресор и директно впръскване на горивото. Неговата мощност е 175к.с., а разходът на гориво - само 6.2л/100к.м., при нива на вредни емисии 149гр/км. Двигателят на MINI Cooper 50 Mayfair и MINI Cooper 50 Camden е с мощност 120к.с., среден разход на гориво 5.4л/100км. и 129г/км. отделяни СО2 емисии. MINI Cooper D 50 Mayfair и MINI Cooper D 50 Camden разполагат с четирицилиндров дизелов агрегат, който съчетава по впечатляващ начин мощност (110к.с.), изключително малък разход на гориво (3.9л/100км.), и ниски стойности на отделяни вредни емисии (104 гр/км.). 


MINI 50 Mayfair и MINI 50 Camden бяха показани на Автомобилен салон Пловдив 2009
MINI 50 Mayfair и MINI 50 Camden бяха показани на Автомобилен салон Пловдив 2009
Тагове: Mini, Mini Cooper
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg