Автор: admin
Публикувано на: 03.09.2009 23:34:52

Рейтинг:

Lumma

Немските тунинг специалисти Lumma Design са разработили спортна програма за новия Mercedes E-Class, включваща серия от козметични и механични подобрения по автомобила.

Програмата, наречена Е 50 CLR, се състои от нова предна броня, с дневни LED светлини, странични прагове, задна броня и спойлер на задния капак, а на предните калници са се появили въздушни отвори.

Инженерите на Lumma са оборудвали Mercedes E-Class с ново окачване, смъкнало автомобила с 25мм. към пътя, спортна изпускателна система от неръждаема стомана и специално разработени 20-инчови джанти Racing Edition, облечени с гуми Michelin.

Що се отнася до интериора на автомобила за него са предвидени единствено велурени стелки и алуминиеви педали, а срещу допълнително заплащане клиентите могат да си поръчат разграфен до 300км/ч. километраж и велурена стелка за багажника.

От Lumma Design са разработили и пакети за увеличение мощността на някои от двигателите на Mercedes E-Class, като всички те са комбинирани с уникалния модул GPM-Powermodule, спомагащ за по-добра реакция на педала на газта.

Пакетът за дизеловите агрегати е наречен „D-Box” и осигурява 20% увеличение на мощността. За бензиновите двигатели се предлага единствено така нареченият „V-Max” за E500, с който мощта нараства до 450к.с., а максималният въртящ момент достига 550Нм. 


Галерия LUMMA E 50 CLR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg