Автор: pavel
Публикувано на: 15.02.2011 22:36:22

Рейтинг:

Lotus

От пролетта Lotus въвежда специална програма за персонализация за своя популярен модел Evora. Интересното е, че тя е разработена от небезизвестния швейцарски тунер Mansory, а дебютът и ще се състои на изложението в Женева.

Програмата за автомобила включва нови предна броня с разширени въздухозаборници, странични прагове, джанти и изпускателна система с два накрайника, разположени в средата на дифузера.

Най-интересните детайли по Lotus Evora с пакета на Mansory обаче са множеството карбонови части, сред които се отличават покривът, предният сплитер, капаците на страничните огледала, дифузерът и задното крило.

По отношение на двигателите, с които се предлага моделът, не са настъпили никакви промени. Припомняме ви, че Evora е налична с две версии на 3.5-литров V6 агрегат, чийто мощности са съответно 280 и 345к.с.

Въпреки че не е потвърдено официално, пакетът за Lotus Evora, разработен от Mansory, е само началото на сътрудничеството между двете компании, като се очаква и други настоящи и бъдещи модели на британската марка да получат доработки от швейцарците.


Галерия Lotus Evora от Mansory
Lotus Evora доработен от Mansory
Lotus Evora доработен от Mansory
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg