Автор: admin
Публикувано на: 20.01.2010 13:55:34

Рейтинг:

Lorinser
Както знаем, Lorinser са щатни тунери на всички модели на Mercedes и макар да закъсняха малко с програмата си за Mercedes E-Class Coupe, тя вече е завършена и съвсем скоро ще започне да се предлага на клиенти.

За момента от Lorinser разкриват информация само за оптичната част от своята програма, но тъй като в прессъобщението се споменава за наличие на разграфен до 330км/ч. километраж, то със сигурност немците ще предложат и двигателен тунинг.

Аеродинамичният пакет на Lorinser за E-Class Coupe включва нови брони, радиаторна решетка, странични прагове, капаци на огледалата за обратно виждане, спойлер на задния капак и дифузер, сливащ се със задната броня. Освен това, в края на покрива се е появил и допълнителен спойлер.

E-Class Coupe е получил също регулируемо окачване, смъкващо автомобила с до 30мм., а емблемите на Mercedes са заменени с такива на Lorinser. Немските тунери предлагат два вида 20-инчови джанти за модела, а за интериора са предвидени алуминиеви педали, стилни постелки и осветени прагове на вратите.

Галерия Lorinser E-Class Coupe
Читателски коментари

Анонимен 2010-01-20 18:04:20 0 отговори

Анонимен

С това оформление на радиаторната решетка не ми харесва, иначе останалата част е добра.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg