Автор: admin
Публикувано на: 24.09.2009 11:30:39

Рейтинг:

Lexus

Освен обновения луксозен седан Lexus LS 600h, на изложението във Франкфурт направи дебют и модел 2010 на ES 350, който е получил леки промени по външния си вид и предлага още по-голяма сигурност за водача и пътниците.

Промени са направени по светлините, радиаторната решетка и предната броня, страничните огледала са с вградени в тях мигачи, джантите са с нов дизайн с пет двойни спици, а за купето ще се предлагат четири нови цвята.

Интериорът на Lexus ES 350 е с нова централна конзола и мултифункционален волан с обновени бутони. Стандартното оборудване вече включва седалка на водача с функция за запаметяване на позицията и.

Двигателят на седана е същият 3.5-литров V6, като този на предшественика му. Неговата мощност е 272к.с, а максималният въртящ момент достига 344Нм. Задвижването се предава към предните колела, посредством шестстепенна автоматична трансмисия.

Lexus ES 350 осигурява още по-голяма сигурност, благодарение на въведените в стандартното оборудване 10 въздушни възглавници и електронна програма за стабилизация, включваща системи за антиблокиране на спирачките и разпределение на спирачното усилие.

Цената на обновения Lexus ES 350 в САЩ ще е 35 600 долара, като продажбите на модела там ще стартират през октомври. 


Галерия Lexus ES 350 Facelift
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg