Автор: admin
Публикувано на: 11.09.2009 00:46:14

Рейтинг:

Lexus

От Lexus най-накрая разкриха подробности за първия си хечбек, чиято концепция ще дебютира на започващото следващата седмица изложение във Франкфурт, като успоредно с това разпространиха и снимки с висока резолюция на автомобила.

Габаритите на LF-Ch са 4 300мм. дължина, 1 790мм. широчина и 1 400мм. височина, а разстоянието между двете оси е 2 600мм. Размерите на концепцията са изключително близки до тези на Audi A3 (4 292мм. дължина, 1 765мм. широчина, 1 423мм. височина и 2 578мм. междуосие).

Lexus LF-Ch е получил така наречения L-finesse дизайн, също както и останалите нови модели на компанията, характеризиращ се с елегантен и максимално изчистен вид. Интериорът на концепцията е в хай-тек стил, като оборудването му включва интегрирана иновативната система Remote Touch, която дава достъп на водача до всички функции на автомобила и прави излишни десетките копчета.

От Lexus все пак са решили да не разкриват до последно каква е хибридната задвижваща система на концептуалния LF-Ch, като само загатнаха, че тя ще позволява на автомобила да се движи и изцяло в електрически режим. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg