Автор: vladi
Публикувано на: 27.10.2011 13:34:52

Рейтинг:

Lexus

Японската компания Lexus е избрала много подходящо място за дебют на F Sport пакета си за новото поколение на GS 350. Това ще стане на тунинг изложението SEMA, което ще се проведе през следващия месец в Лас Вегас.

Фабричният спортен пакет включва доста стайлинг промени, сред които нови брони, странични прагове, радиаторна решетка, дифузер и спойлер на задния капак, придаващи на автомобила по-агресивен вид.

Освен това са налице специално създадени за пакета 19-инчови джанти, спортно адаптивно окачване и по-мощна спирачна система, а като допълнителна опция се предлага и ново поколение система за задвижване на четирите колела.

F Sport пакетът за Lexus GS 350 включва и някои промени по интериора на автомобила, основните от които са луксозен кожен салон, като централните части на седалките са облечени с перфорирана кожа, алуминиеви педали и спортен волан.

Задвижването на автомобила е поверено на стандартния за Lexus GS 350 3.5-литров V6 двигател, генериращ мощност от 306к.с. и максимален въртящ момент 375Нм. С него седанът ускорява от 0-60 мили в час (0-96км/ч.) за 5.7сек.


Галерия Lexus GS 350 F-Sport
Тагове: Lexus, Lexus GS 350
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg