Автор: admin
Публикувано на: 05.08.2010 10:23:49

Рейтинг:

Land
От Land Rover разпространиха официална информация за обновения Freelander 2, който е претърпял леки козметични промени, но за сметка на това е получил изцяло нов двигател и версия със задвижване само към предните колела.

Отпред автомобилът е с нови броня, радиаторна решетка и светлини, а отзад са променени само стоповете. Освен това, се предлагат нови джанти с размери 18 и 19 инча, както и три нови екстериорни цвята - Baltic Blue, Fuji White и Kosrae Green.

Новото попълнение в гамата от двигатели на Freelander 2 е 2.2-литров турбодизелов агрегат, отговарящ на екостандарта Euro5, който ще е наличен в две версии и ще замени настоящия 2.2-литров, доставящ 158к.с.

Едната версия на двигателя е наречена TD4 и генерира 148к.с., а другата - SD4, като нейната мощност е 187к.с.  При първата динамиката е идентична с тази на настоящия 2.2-литров агрегат, но разходът на гориво и отделяните CO2 емисии са с по-ниски стойности.

Обновеният Land Rover Freelander 2 ще се появи при дилърите на компанията през есента, като цената му във Великобритания ще започва от 21 695 лири, а от началото на 2011-та, моделът вече ще се предлага и във версия със задвижване само към предните колела, чиято цена се очаква да бъде по-ниска.

Модификацията с предно задвижване ще се предлага единствено в комбинация с дизеловия 2.2-литров двигател, с мощност 148к.с. Освен това, тя ще разполага със старт/стоп система, а средният и разход на гориво ще е малко повече от 5л/100км.

Читателски коментари

bobi - bobivelichkov@abv.bg 2011-08-25 14:05:14 0 отговори

bobi - bobivelichkov@abv.bg

да но много,много повреди;;;;;;;;

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg