Автор: admin
Публикувано на: 03.11.2009 15:15:43

Рейтинг:

Lamborghini

Немският тунер Wheelsandmore представи новия си модел YarroW, който е базиран на Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder. Инженерите на компанията са успели да увеличат мощността на стандартния 5.2-литров V10 двигател до 620к.с., поради което автомобилът спокойно може да се нарича LP620. Освен това максималният въртящ момент на агрегата е нараснал на 785Нм.

За да постигнат тези показатели, от Wheelsandmore са препрограмирали софтуера за управление на двигателя и са модифицирали всмукателната и изпускателната системи, като при последната има възможност за настройка на издавания от ауспуха шум.

Други механични подобрения, с които може да се похвали така нареченият YarroW са по-мощни спирачни механизми, с осембутални дебеломери и 380мм. дискове отпред и шестбутални дебеломери и 360мм. дискове отзад, и регулируемо окачване, позволяващо на автомобила да се смъква с до 45мм. към пътя.

За промяна на външния вид на Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder са предвидени нови устна в средата на предната броня, капаци на страничните огледала и заден дифузер, всички изработени от карбон, както и 20-инчови джанти от кован алуминий, облечени с гуми Dunlop Sport.

Цялостната тунинг програма на Wheelsandmore за Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder се предлага срещу сумата от 46 897 евро, но всеки един компонент от нея може да бъде поръчан самостоятелно. 


Галерия Wheelsandmore YarroW
Lamborghini Gallardo LP560-4 стана LP620
Lamborghini Gallardo LP560-4 стана LP620
Lamborghini Gallardo LP560-4 стана LP620
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg