Автор: admin
Публикувано на: 16.02.2010 11:50:20

Рейтинг:

Концепцията
Стилният концептуален седан Hyundai i-flow ще привлича погледите на посетителите по време на изложението в Женва, стартиращо в началото на март. Автомобилът има за цел да покаже каква ще е визията на новия представител на компанията в сегмент D.

Hyundai i-flow  е създаден в европейския развоен център на Hyundai в Рюселхайм и се отличава с поразителен екстериор, доразвиващ предизвикателния дизайнерски стил на компанията „флуидна скулптура”.

Названието i-flow (flow – флуиден поток) отразява аеродинамичната форма и обтекаемите линии на привлекателния концепт-кар, който запазва представката „i” на новата номенклатура на Hyundai.

При разработването на i-flow са използвани множество нови технологии на химическата компания BASF, от новаторски свръхлеки материали до слънчеви елементи за намаляване на теглото и повишаване на енергийната ефективност.

Заедно с i-flow, на централния подиум в сектора на Hyundai, ще бъде показан и новият SUV ix35, който ще бъде пуснат в продажба в Европа през пролетта. Посетителите на автосалона ще могат да се запознаят с автомобила, който според компанията ще постави нови стандарти в своя клас.

В Женева Hyundai ще представи и последните разработки на еко-програмата си Blue DriveTM. Компанията има за цел да се превърне в един от глобалните лидери в прилагането на екологични технологии и да продължи да работи за намаляването на разхода на гориво и вредни емисии в своите модели.

Концепцията Hyundai i-flow дебютира в Женева
Тагове: Hyundai, Hyundai i-flow
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg