Автор: pavel
Публикувано на: 03.04.2011 22:39:02

Рейтинг:

Koenigsegg

Ако смятате, че Koenigsegg CCR е перфектният спортен автомобил, на който не му липсва абсолютно нищо, то явно не сте на едно мнение с момчетата от тунинг компанията edo Competition.

Немските специалисти са разработили така наречения пакет EVO 817, който е съсредоточен в 4.7-литровия, V8 двигател. Неговите компресори Rotrex са модифицирани, ECU-то е препрограмирано, а скоростната кутия е получила няколко изменения, за да издържа на по-голямото натоварване.

В резултат на извършените промени, мощността на агрегата е нараснала от стандартните 827 на 891к.с., но незнайно защо максималната скорост е намаляла до 390км/ч., като имайте предвид, че рекордът на стандартния Koenigsegg CCR е 394км/ч.

Все пак от edo Competition твърдят, че доработения от тях автомобил предлага по-добро ускорение, без обаче да споменават конкретни данни, както и. че се държи много по-стабилно на пътя.

Интериорът на Koenigsegg CCR с пакет EVO 817 може да се похвали с доста промени, сред които нов дизайн на централната конзола, по-модерна мултимедийна система, тапицерия с алкантара и други екстри.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg