Автор: vladi
Публикувано на: 29.04.2011 10:56:19

Рейтинг:

Kicherer

Немската тунинг компания Kicherer продължава да работи усилено по Mercedes SLS. Тя представи еволюирала версия на проекта си 63 Supersport, в чието име са добавени инициалите GT.

Стандартният 6.2-литров, V8 двигател на Mercedes SLS, чиято мощност при предишната доработка на Kicherer беше увеличена от 571 на 610к.с., вече разполага с 630к.с., а максималният му въртящ момент достига 700Нм.

Увеличената с 20к.с. производителност е постигната чрез модификации по блока за управление на агрегата и изпускателната система, а крайният резултат е ускорение от 0-100км/ч. за 3.5сек. и развиване на максимална скорост от 320км/ч.

Mercedes SLS 63 Supersport GT може да се похвали също с регулируемо на височина окачване, което може да снижи автомобила с 30мм. Джантите пък са ръчна изработка, като размерите им са 20 инча отпред и 21 инча отзад.

За разлика от предишните три проекта на Kicherer върху Mercedes SLS, при които бяха извършени еднакви промени по екстериора, при SLS 63 Supersport GT те са по-различни, като най-съществената при него е в радиаторната решетка, която между другото стои малко грубо.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg