Автор: admin
Публикувано на: 21.04.2010 21:38:12

Рейтинг:

Kia
След отличието за Kia Soul в края на миналата година, Forte бе разпознат от американския институт IIHS като 2010 ‘Top Safety Pick’ модел между автомобилите в среден клас. Моделът, който е наследник на популярната Spectra, получи от почетно жури висока оценка за издръжливост при челен, страничен, заден удар и при обръщане на автомобила по покрив.

„Корейският бранд се радва на завиден успех на американския пазар, благодарение на обновлението на продуктовата гама и представянето пред широка аудитория на модели като Forte – едно перфектно съчетание между качество, цена, стил и сигурност,” заяви г-н Michael Sprague, Вицепрезидент маркетинг на Kia Motors America. „Forte привлича с младежки стил, динамична визия и впечатляващ списък от мерки за сигурност. Наградата ‘Top Safety Pick’ предполага стабилна пазарна позиция на Kia Forte и за в бъдеще.”

Изпитанията, на които са подложени моделите-участници в теста, са обособени в четири категории – издръжливост при челен, страничен, заден удар и най-новото – оценка при обръщане на автомобила по покрив. Крайният резултат за всеки модел се базира на оценка от общото представяне в конкурса. Наличието на електронна система, подобряваща стабилността на автомобила на пътя е задължително. В допълнение, Forte демонстрира и водеща в сегмента комбинация от мерки за сигурност и безопасност, които се предлагат серийно, както и богато стандартно оборудване.

С представянето на 4 изцяло нови модела и планирани за 2010г. ключови инициативи, Kia се утвърждава на международните пазари като производител на иновативни автомобили с високо качество, достъпна цена, нови технологии и високо ниво на сигурност и безопасност. Представянето на изцяло новото Kia Sorento – първият модел на марката, произведен в новата база в Уест Пойнт, Джорджия, ще увеличи присъствието на автомобилния бранд.

Галерия Kia Forte
Тагове: Kia, Kia Forte
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg