Автор: pavel
Публикувано на: 27.01.2011 11:43:06

Рейтинг:

Катар

Изложението в Катар започва да придобива все по-голямо значение за автомобилната индустрия, особено за компаниите, който са в сегментите на луксозните лимузини и суперспортни коли.

Поради тази причина, те запазват някои от премиерите на свои модели именно за Катар, както е направил и италианският производител на спортни автомобили Lamborghini с Gallardo LP 560-4 Bicolore, което освен в Близкия Изток ще се предлага и в Европа.

Както говори и името му, автомобилът се отличава с двуцветна каросерия, чийто основен цвят може да е Giallo Midas, Arancio Borealis, Grigio Telesto, Bianco Monocerus или Blue Caelum, а таванът, задният капак и още някои акценти са в черното Noctis Black.

Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore е оборудвано с нови 15-спицови джанти в титаниев цвят, а интериорът му е облечен в черна кожа Nero Persus, обшита с контрастиращи шевове.

Двигателят на автомобила е познатият ни 5.2-литров V10, който отново доставя 560к.с. мощност и 540Нм. максимален въртящ момент. Агрегатът е комбиниран с трансмисия e-gear, предаваща задвижването към четирите колела. По данни на компанията, ускорението от 0-100км/ч. става за 3.7сек., а максималната скорост достига 325км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg