Автор: admin
Публикувано на: 29.11.2010 10:07:29

Рейтинг:

Какво
Вече почти два месеца не сме писали нищо за българското дизайнерско студио Vilner, но причината не е, че то няма готови проекти. Просто екипът е затрупан от работа и не му остава време да ни изпрати информация.

Все пак успяхме да ги накараме да разкрият снимки на някои от последните си персонализации на автомобилни интериори, за да можете да добиете представа за тях, а в най-скоро време ще ви запознаем и подробно с проектите.

Автомобилът, впечатлил ни най-много, определено е баварската машина BMW M6, която както се вижда от снимките е получила много интересен дизайн на седалките, нова озвучителна система и други глезотии в интериора.

Не по-малко внимание заслужава и променената вътрешност на BMW 5-Series, в която няма как да не забележите наличието на карбонови декоративни елементи, съчетаващи се идеално с детайлите, облечени с карбонова кожа, по волана, седалките и вратите.

Дизайнерите на Vilner са работили и по Cadillac Escalade, който може да се похвали с много стилен интериор, за чието оформление са използвани контрастиращи светло бежова и кафява кожа.

Галерия Vilner Cadillac Escalade
Галерия Vilner BMW M6
Vilner BMW M6
Vilner BMW M6
Vilner BMW M6
Vilner BMW M6
Галерия Vilner BMW 5-Series
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg