Автор: admin
Публикувано на: 28.10.2009 23:41:11

Рейтинг:

Какво
През следващите четири години Porsche ще актуализира почти напълно своята продуктова гама, съобщи изданието Autocar, което публикува списъка  с новите модели на немците за периода 2010-2013г.

Най-важното събитие за Porsche през 2010-та ще е появата на новото поколение на Cayenne, като се очаква то да получи още по-аткративен дизайн и нови двигатели с директно впръскване на горивото. През същата година ще бъде въведена и турбодизеловата модификация на Panamera, която ше разчита на петцилиндров двигател.

2011-та ще е годината на хибридите за Porsche. Тогава ще бъдат пуснати модификации на следващото поколение на Cayenne и настоящата Panamera с хибридни задвижващи системи. Възможно е компанията да разработи две хибридни версии с бензинов двигател – осемцилиндрова за американския пазар и шестцилиндрова за европейския.

През лятото на 2012 година ще се появи изцяло новото поколение на спортния модел 911. Спекулациите са, че то ще бъде по-дълго от своя предшественик и ще получи ново шаси. Първо ще бъде пусната версията Carrera, а година по-късно това ще се случи и с останалите представители от семейството на 911. Отново през 2012-та Porsche планира да въведе изцяло нов модел, представляващ кросоувър от класа на Audi Q5, който според слуховете ще се нарича Roxster.

Галерия Porsche
Какво ново от Porsche до 2013г.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg