Автор: pavel
Публикувано на: 25.05.2011 11:52:07

Рейтинг:

KTM

Още през есента на миналата година стана ясно, че KTM работи по най-мощната версия на X-Bow, пускана някога, въпреки изключително оскъдните продажби на модела през последните години.

Австрийците вече са готови с така наречения X-Bow R, като миналата седмица представиха машината на пистата Ред Бул Ринг в Спилберг, Австрия. При нея е наблегнато предимно на увеличението на производителността, но в тази връзка е било необходимо да се извършат модификации по някои елементи.
    
Двигателят на KTM X-Bow R е 2.0-литровият TFSI на Audi, който е получил нова турбина и препрограмирано ECU, като неговата мощност е нараснала на 300к.с., а максималният му въртящ момент вече достига 400Нм.

За гарантиране на максималната сигурност на водача и пътника до него, инженерите на KTM са намалили центъра на тежестта, чрез модифицирано окачване, което е свалило автомобила с 19мм. към пътя. Освен това са налице и по-мощни спирачни механизми.

Ако сте си харесали KTM X-Bow R и сте решили непременно да си го купите, то вероятно цената му ще ви откаже, тъй като автомобилът струва 58 795 евро.


Галерия KTM X-Bow R
KTM X-Bow R е вече готов
KTM X-Bow R е вече готов
KTM X-Bow R е вече готов
Тагове: KTM, KTM X-Bow
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg