Автор: vladi
Публикувано на: 09.03.2011 13:13:13

Рейтинг:

Женева

Една от интересните премиери в Женева с марка Volkswagen е тази на обновения Tiguan, който ще се появи на европейския пазар през август, а цената му в Германия ще стартира от 24 175 евро.

Автомобилът е получил задължителните промени по броните, а цялата предница е приведена в настоящия дизайнерски стил на марката, като приликата с новия Touareg е станала още по-голяма.

Volkswagen Tiguan Facelift идва и с много технологични нововъведения, сред които електронен диференциал с ограничено приплъзване, система за сигнализация при напускане на пътната лента, технология за следене на умората у водача и автоматични дълги светлини.

Промени настъпват и при нивата на оборудване, като вече ще са налични само две, в зависимост от нуждите на клиента. С Track & Style автомобилът може да преодолява препятствия с по-малък наклон, като то е предназначено предимно за употреба в града, докато Sport & Style е насочено към любителите на офроуд приключения.

Обновеният Tiguan ще се предлага с общо седем задвижващи агрегата, като три от тях са нови. Двигателите са четири бензинови, с мощности между 122 и 210к.с., както и три дизелови, доставящи между 110 и 170к.с. мощ.

Модификации са извършени и по шестстепенната автоматична трансмисия, с която се предлага моделът, довели до намаляване на разхода на гориво и отделяните CO2 емисии. Старт/стоп системата пък вече е стандарт за всички модификации от линията BlueMotion.


Галерия Volkswagen Tiguan 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg