Автор: vladi
Публикувано на: 02.03.2011 09:52:10

Рейтинг:

Женева

Японската компания Toyota е решила да привлече погледите на посетителите по време на автосалона в Женева с нова концепция FT-86, за която се твърди, че е почти завършен вариант на бъдещия сериен модел, очакван да се появи на пазара догодина.

Някои фенове на автомобила са разочаровани от факта, че предницата му вече е повдигната, а не както беше при първата концепция ниско скосена. На мен обаче тази визия ми допада повече, още повече, че по този начин купето отговаря на европейските изисквания за безопасност на пешеходците.

Габаритите на Toyota FT-86 II Concept са 4 235мм. дължина, 1 795мм. широчина и 1 270мм. височина, а разстоянието между двете оси е 2 570мм. Освен разлики в предницата, виждаме и такива в задния спойлер и джантите.

Както знаем, този модел е съвместна разработка на Toyota и Subaru, като втората компания се е погрижила за окачването и двигателят, който е 2.0-литров, боксеров, монтиран оптимално назад, за да се измести центърът на тежестта. Скоростната кутия пък е шестстепенна, предаваща задвижването към задните колела.


Галерия Toyota FT-86 II Concept
Женева 2011: Toyota FT-86 II Concept
Женева 2011: Toyota FT-86 II Concept
Женева 2011: Toyota FT-86 II Concept
Женева 2011: Toyota FT-86 II Concept
Женева 2011: Toyota FT-86 II Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg