Автор: vladi
Публикувано на: 02.03.2011 09:35:08

Рейтинг:

Женева

Ford използва изложението в Женева, за да ни покаже най-новото попълнение в своята продуктова гама. Става въпрос за миниванът B-MAX, който използва новата универсална платформа на компанията, като новата Fiesta.

Все още не са известни всички подробности за автомобила, но става ясно, че дължината му е 4 060мм., а благодарение на липсата на централни колонки и на плъзгащите се задни врати, той предлага отвор на вратите от 1 500мм., което го превръща в номер едно по този показател в неговия клас.

Иначе дизайнът на Ford B-MAX ясно го причислява към новите модели на марката и въпреки че до появата му на пазара през 2012-та вероятно ще настъпят леки промени по него, те едва ли ще са значителни.

От Ford хвалят новия си модел за гъвкавия му интериор, което на прост език означава, че всички седалки, с изключение на шофьорската, лягат в хоризонтално положение, като по този начин освобождават място за голямо количество товар, чиято дължина може да достигне до 2,35 метра.

Въпреки че не се разкрива какви са двигателите на Ford B-MAX, става ясно, че в него ще видим за първи път новия бензинов, 1.0-литров агрегат, който е трицилиндров с турбина. По предварителни данни той ще има две версии, чиито мощности ще са 89 и 108к.с.


Галерия Ford B-MAX
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg