Автор: admin
Публикувано на: 08.03.2010 12:34:41

Рейтинг:

Женева
Въпреки че през 2008г. Toyota обнови RAV4, явно неговите продажби не вървят според очакванията, което е подтикнало японската компания да прибегне до нов фейслифт на модела.

От Toyota разпространиха първа официална снимка на обновения RAV4 още преди три седмици, но на изложението в Женева бяха разкрити всички подробности за автомобила, който е станал по-атрактивен.

Предницата на Toyota RAV4 е тотално променена, като е получила нови капак на двигателя, броня, радиаторна решетка и фарове. Задните светлини пък са станали LED, а интериорът е с нови тапицерии и леки промени.

На европейския пазар обновеният RAV4 ще се предлага с два дизелови и един бензинов двигател. Първите са 2.2-литрови, с мощности 150 и 180к.с. и могат да се комбинират с шесттстепенна механична или с автоматична трансмисия Multidrive S, като с по-мощния автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 9.3сек.

Бензиновият двигател е 2.0-литров, с мощност 158к.с. при 6 200об/мин. и максимален въртящ момент 198Нм., наличен при 4 400об/мин. Той може да се комбинира със същите трансмисии, като с механичната ускорението от 0-100км/ч. става за 10.5сек., а с автоматичната - с 0.5сек. по-бавно.

Обновеният RAV4 ще се появи при европейските дилъри на Toyota в началото на месец април, но все още не е обявено дали ще има промяна в неговите цени.

Галерия Toyota RAV4 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg