Автор: admin
Публикувано на: 12.03.2009 01:00:16

Рейтинг:

Женева

На автоизложението в Женева, Mitsubishi показа нов прототип на електромобил от серията i-MiEV, който е конструиран според европейските изисквания. С него компанията демонстрира постиженията на конструкторите по отношение на компактност и техническо изпълнение.

Автомобилът осигурява достатъчно пространство за четирима пътника и впечатляваща пасивна безопасност. За да постигнат това, конструкторите на Mitsubishi са прибегнали до увеличаване на широчината от 1 475мм. на 1 520мм., а дължината е нараснала на 3 450мм.

Батериите, съхраняващи енегрията са разположени под пода на i-MiEV, с което се е снижил центърът на тежестта на превозното средство. Автомобилът е с променен дизайн в предната и задната част, благодарение на което разстоянието между предните колесници се е увеличило с 95мм., а между задните - със 135мм.

По отношение на вътрешния дизайн, просторното купе и голямото предно стъкло създават интериор, изпълнен със светлина и свежест, а изчистените и меки линии, съчетани с модерни седалки с мебелен дизайн, придават релаксиращо усещане, което е  подсилено от тихото функциониране на този електромобил. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg