Автор: admin
Публикувано на: 10.06.2009 00:26:12

Рейтинг:

Jeep
Националното първенство по тенис за аматьори Jeep OK Sport Open ще се проведе за четвърта поредна година. Турнирът стартира този уикенд – 13 и 14 юни на тенис кортове „Славия – Бомел” с квалификации и първи кръг сингъл мъже. Втори кръг при мъжете, сингъл жени и смесени двойки, както и самият финал ще бъдат на 20 и 21 юни на тенис кортове „Академик”.

Желаещите да се включат в първенството могат да се запишат до 19 часа на 10 юни за мъжете и до 19 часа на 19 юни за жените и смесените двойки на ТК „Славия-Бомел или ТК „Академик”. Таксата за участие е 20 лева, а входът за посетителите е свободен.

Балкан Стар отново ще осигури за най-малките любители на спорта Jeep® детски кът. Тази година ще бъде проведена и томбола с предметни награди, осигурени от Jeep®, OK Sport Club, Електрик сити, HEAD, Le coq Sportif и UMBRO. Неизменна част от турнира ще бъдат и автомобилите на Jeep®.

Марката Jeep®
Чувството за власт и контрол над всяка ситуация, автентичността, свободата и приключенския дух, с които тази марка е заредена, са ключа към уникалността й в свят, изпълнен с претенденти. Jeep®  вдъхновява своите собственици да минат отвъд границата, насърчава ги да достигнат там, където другите се страхуват да отидат, като им дава увереност, комфорт, сила и сигурност да го направят!

Производителите на Jeep® не спират да търсят  правилната формула, за да съчетаят богата off-road история на марката със съвременните технологии, в опит да задоволят всеки вкус и нужда на своите клиенти.

Балкан Стар Аутомотив представя Jeep® в България за първи път през 1999 година. В момента в шоурумите на вносителя се предлагат всичките 7 модела на Jeep® - Commander, Grand Cherokee, Cherokee, Patriot, Compass, Wrangler и Wrangler Unlimited.

Jeep Ok Sport Open се организира всяка година от спортен клуб OK Sport и Балкан Стар, със съдействието на Българската Федерация по тенис. Медиен партньор на събитието е Eurosport.

За допълнителна информация: www.jeep.bg и www.oksportopen.org

Галерия Jeep Ok Sport Open 2009
Jeep OK Sport Open – тенис турнир за аматьори
Тагове: Jeep, Jeep OK Sport Open
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg