Автор: vladi
Публикувано на: 26.04.2011 11:53:30

Рейтинг:

Jaguar

Една от най-интересните премиери на тазгодишния автомобилен салон в Ню Йорк е тази на обновения Jaguar XF, който е претърпял доста промени, придали му още по-неподражаем стил.

Предницата на британската машина е с нова броня, модифицирана радиаторна решетка и изменени би-ксенонови фарове, в които са вградени и ставащите задължителни от 2012 година в Европа дневни LED светлини.

Минимални промени по капака на двигателя и предните калници, а отзад забелязваме нова броня и променени стопове. Външният вид на автомобила се допълва от алуминиеви джанти с нов дизайн.

Интериорът на Jaguar XF пък може да се похвали с по-комфортни седалки, модификации по арматурното табло и инструменталния панел, както и с нова мултимедийна система със 7-инчов тъчскрийн екран.

Наборът от двигатели на британската „котка” остава непроменен, но към него се добавя и новият, 2.2-литров, дизелов на компанията, който е с мощност 190к.с., а максималният му въртящ момент достига 450Нм.

Агрегатът е комбиниран с осемстепенна автоматична трансмисия, а от Jaguar твърдят, че модификацията на XF, оборудвана с него, ускорява от 0-100км/ч. за 8.5сек. и развива максимална скорост от 225км/ч., като същевременно средният разход на гориво, който дава е 5.4л/100км.


Галерия Jaguar XF 2012
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg