Автор: admin
Публикувано на: 03.09.2010 12:46:09

Рейтинг:

JE
Ако сте собственик на новия Volkswagen Touareg, оборудван с 4.2-литровия TDI двигател, но искате да му добавите повече индивидуалност и мощ, то срещу сумата от 19 750 евро JE Design могат да направят това.

Немските специалисти в доработката на автомобили от VW Group вече са готови със спортната си програма за модела, която по принцип е налична за всички негови модификации, но двигателен тунинг се предлага само за Touareg 4.2 TDI.

Въпросният агрегат е получил допълнителни 70к.с. към своята мощност, благодарение на които тя нараства до 410к.с., а максималният му въртящ момент се е увеличил от 800 на цели 930Нм. Крайният резултатът е ускорение от 0-100км/ч. за 5.4сек. и достигане на максимална скорост от 269км/ч., показатели, които при стандартния модел са съответно 5.8сек. и 242км/ч.

От JE Design също така предлагат електронен модул за окачването на Touareg, смъкващ автомобила с 35мм. към пътя, нови накрайници на изпускателната система и петспицови джанти, облечени с високоскоростни гуми.

Разбира се, е предвиден и външен бодикит, който подобрява аеродинамичните качества на автомобила и включва нови радиаторна решетка, модифицирани брони, разширени арки на калниците, спойлер на покрива и допълнителни защитни панели под броните.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg