Автор: admin
Публикувано на: 11.02.2009 00:47:08

Рейтинг:

JCW

Тунинг ателието John Cooper Works (JCW), което е специализирано в доработка на модели с марка MINI, разпространи официални снимки и информация за своята версия на Cooper S Convertible, която ще дебютира на изложението в Женева през март.

Инженерите на JCW са увеличили мощността на 1.6-литровия турбодвигател до 211к.с., а максималният въртящ момент е нараснал на 280Нм. Шестстепенната механична скоростна кутия е модифицирана, като благодарение на това и увеличената мощ, автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 6.9сек. и развива максимална скорост от 235км/ч.

Други подобрения по горещия кабриолет са аеродинамичният пакет, спирачните механизми Brembo, новата изпускателна система и 18-инчовите джанти. Интериорът на MINI JCW Cooper S Convertible е със спортни седалки, волан обшит с алкантара и декоративни елементи в сребрист мат и черен гланц.

За сигурността на водача и пътниците по време на шофиране се грижат системите EBD (Electronic Brake Force Distribution), CBC (Cornering Brake Control), EDLC (Electronic Differential Lock Control), DSC (Dynamic Stability Control incorporating Hill Assist) и DTC (Dynamic Traction Control). 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg